VIAȚA ESTE MAI BUNĂ FĂRĂ DIABET
Ajută la reducerea riscului de atac de cord și accident vascular cerebral
Ajută la curățarea vaselor de sânge de colesterol
Promovează reducerea de greutate

Atenţie: există o ofertă specială din partea producătorului. Nu ratați ocazia de a încerca Insulinol cu o reducere de 50%!

Comandați Insulinol chiar acum
358 RON
179 RON
Până la finalul promoției a rămas:
00ore
:
21minute
:
48secunde

*Această reducere pentru un pachet este valabilă la comanda unui curs

GRĂBEȘTE-TE! Pachetele promoționale se vor finisa în curând.

Actualizare : au mai rămas 47 buc. la .

CAUZELE DIABETULUI

Diabetul de tip II - este o boală cronică în care pancreasul nu produce suficientă insulină. Acest tip de diabet apare în principal la pacienții supraponderali și este cauzat de lipsa de activitate fizică.

Oamenii subestimează adesea pericolele diabetului și mulți pur și simplu nu își dau seama că îl au. Diabetul poate duce adesea la consecințe mai grave, chiar la moarte.

FACTORI DE RISC:
Excesul de greutate
Fumat
Hipertensiune
Mâncare dăunătoare
Activitate fizică scăzută
Predispoziție genetică
STATISTICA MORTALITĂȚII
1 600 000 decese din cauza diabetului zaharat doar în 2022
2 200 000 a murit din cauza glicemiei crescute
Peste 80% dintre decesele cauzate de diabet sunt sub vârsta de 70 de ani.

Numărul persoanelor cu diabet crește în fiecare an. Dacă în 1980 erau doar 108 milioane de oameni în lume, atunci în 2022 această cifră a crescut la 463 milioane.

Cu toate acestea, medicii sunt convinși că numărul real de pacienți cu diabet zaharat este mult mai mare. Aproximativ 50% dintre pacienți nici măcar nu știu despre diagnosticul lor. Aceasta înseamnă că nu primesc terapia necesară și riscă să moară.

EȘTI SIGUR CĂ NU EȘTI UNUL DINTRE EI? VERIFICĂ-TE.
SIMPTOME DE DIABET
Apetit crescut
Sete
Urinare frecventă
Probleme de vedere
Gură uscată
Pierderea forței, oboseală rapidă.
Răni, care se vindecă greu
Migrenă
Piele uscată, mâncărimi ale mucoaselor
Amorțeală a membrelor
Infecții fungice frecvente
Orbirea, atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale sunt doar câteva dintre consecințele grave ale diabetului. Boala insidioasă este dificil de diagnosticat în stadiile incipiente. Prin urmare, atunci când apar primele simptome, tratamentul ar trebui să înceapă imediat. Cu cât terapia este începută mai devreme, cu atât este mai mare probabilitatea unei recuperări complete.
Insulinol - CHEIA PENTRU O VIAȚĂ LUNGA ȘI SĂNĂTOASĂ
NU ARE CONTRAINDICAȚII ȘI EFECTE SECUNDARE.
Ajută la scăderea nivelului de glucoză din sânge
Ajută la normalizarea producției de insulină
Ajută la stabilizarea tensiunii arteriale
Ajută la reducerea poftelor de zahăr și de mâncare nesănătoasă
Ajută la îmbunătățirea metabolismului
Ajută la normalizarea echilibrului hormonal
Ajută la curățarea organismului de deșeuri și toxine
COMPONENTE ACTIVE Insulinol :
GLUCOMANAN
Polifenolii prezenți în glucomanan au un efect asemănător insulinei asupra celulelor musculare, ajutând la scăderea nivelului de zahăr din sânge și la minimizarea simptomelor diabetului de tip I și II.
CIUPERCI BETA-GLUCANI
Au proprietăți hipoglicemiante, contribuie la normalizarea nivelului de glucoză din sânge. Ajută la regenerarea celulelor și țesuturilor și la eliminarea riscului de avitaminoză din cauza restricțiilor alimentare cauzate de boală.
EXTRACT DE FRUNZĂ DE CEAI VERDE
Ajută la scăderea glicemiei și a colesterolului. Ajută la eliminarea principalelor simptome ale diabetului, cum ar fi urinarea frecventă, setea intensă și transpirația excesivă. Are efect antiinflamator.
EXTRACT DE SCORȚIȘOARĂ
Are un efect asupra organismului similar cu cel al insulinei. Ajută la normalizarea glicolizei fără utilizarea compușilor chimici, ceea ce ajută la creșterea sensibilității organismului la insulină și, prin urmare, la o mai bună absorbție a acesteia.
EXTRACT DE SCOARȚĂ DE BERBERIS
Ajută la reglarea nivelului de zahăr și este implicat în sinteza glucozei. Stimulează producția de hemoglobină și ajută la transportul oxigenului către țesuturile organismului.
CROM
Are proprietăți antiinflamatorii și curative. Are efect tonic asupra organismului. Îmbunătățește metabolismul și, de asemenea, ajută la combaterea bolilor care apar din cauza excesului de glucoză în sânge.
CE SPUN EXPERȚII?

Diabetul - este una dintre cele mai groaznice boli de astăzi. Dieta necorespunzătoare, excesul de zahăr în dietă, obezitatea, stilul de viață sedentar - toți acești factori duc adesea la dezvoltarea acestei boli.

Cea mai mare durere a comunității medicale este dificultatea de a diagnostica diabetul în stadiile incipiente, când boala este ușor de tratat și poate fi complet vindecată. Din păcate, în etapele ulterioare, prognosticul nu este atât de favorabil. Prin urmare, noi, medicii, îndemnăm pacienții noștri să fie mai atenți la semnalele organismului pentru a observa imediat prezența acestei boli groaznice.

Dacă vedeți primele semne de diabet - nu amânați tratamentul! O altă problemă este, că există un număr mare de medicamente ineficiente, care nu aduc oamenilor beneficiul corespunzător.

Recomand Insulinol pacienților mei. A demonstrat o eficacitate excepțională în tratamentul diabetului zaharat de tip II.

Insulinol ajută la stimularea producției de insulină și ajută la creșterea sensibilității organismului la acest hormon. Ajută la îmbunătățirea funcției pancreatice și la repararea celulelor deteriorate. În plus, produsul are un efect pozitiv asupra întregului organism: ajută la normalizarea tensiunii arteriale, ajută la dizolvarea plăcilor de colesterol și la îmbunătățirea fluxului sanguin, promovează întărirea sistemul imunitar și pierderea în greutate.

TESTE CLINICE
În 2022, Institutul de Endocrinologie a efectuat un studiu privind eficacitatea Insulinol la un grup de 1486 de voluntari care, suferă de diabet de tip 2. Ca urmare, s-au obținut următoarele rezultate:
Reducerea nivelului de zahăr în sânge:
98%
Îmbunătățirea funcției pancreasului :
90%
Stabilizarea tensiunii arteriale în limite normale:
88%
Reducerea masei corporale:
92%
Îmbunătățirea stării generale a organismului:
96%
RECENZIILE CLIENȚILOR
VIAȚA ESTE MAI BUNĂ FĂRĂ DIABET
Ajută la reducerea riscului de atac de cord și accident vascular cerebral
Ajută la curățarea vaselor de sânge de colesterol
Promovează reducerea de greutate

Atenţie: există o ofertă specială din partea producătorului. Nu ratați ocazia de a încerca Insulinol cu o reducere de 50%!

Comandați Insulinol
chiar acum
358 RON
179 RON
Până la finalul promoției a rămas:
00ore
:
21minute
:
48secunde

*Această reducere pentru un pachet este valabilă la comanda unui curs

GRĂBEȘTE-TE! Pachetele promoționale se vor finisa în curând.

Actualizare : au mai rămas 47 buc. la .